поръчка

 1. Как да разглеждам продуктите в интернет магазин МегаДар?
 2. Как да поръчам продукти от МегаДар?
 3. Как да се регистрирам в интернет магазин МегаДар?
 4. Задължително ли е да се регистрирам, за да поръчвам продукти?
 5. Как да проследя статуса на направената поръчка?
 6. Поръчах, какво следва ?
 7. Мога ли да анулирам поръчката си?
 8. Забравих паролата си. Какво да правя?

 1. Как да разглеждам продуктите в интернет магазин МегаДар?
  За улеснение на нашите клиенти предлагаме два начина, по които продуктите могат да бъдат разглеждани – табличен и снимков.
  При първия залагаме на по – голямата прегледност при представяне на продуктите – те са подредени в таблица, която включва малко изображение, производител, наименование на продукта и цена. Цената автоматично се показва във възходящ ред, т.е. първи е продуктът с най- ниска цена, а последен – този с най- висока от съответната категория. Ако желаете можете да подредите цените в низходящ ред и така да видите първо най- скъпите предложения. Това става с натискане на линка „Цена” в таблицата – когато виждате „Цена +” продуктите са подредени във възходящ ред, а когато е „Цена -” те са в низходящ. Ако предпочитате този начин – след като сте вече в магазина, от ляво са изброени предлаганите категории и подкатегории стоки. Трябва само да натиснете тази, която Ви интересува, за да видите нашите предложения.
  При снимковото представяне ще видите продуктите поредени отново по цена, но водещи са цветовете и изображенията. Ако снимката Ви заинтригува или просто искате да получите допълнителна информация за съответния продукт, натиснете бутона „Подробно” и  ще бъдете отведени на страницата с описанието на продукта. На този вариант за разглеждане можете да се насладите ако пуснете определен продукт или производител в търсачката на първата страница на магазина. Така ще видите всички продукти, които отговарят на зададените от Вас критерии. Снимковият начин на разглеждане е предпочитан особено в случаите, когато знаете как точно изглежда продуктът, който Ви интересува.  [Обратно към горната част]

 2. Как да поръчам продукти от МегаДар?
  Желанието ни е да опростим максимално процеса на поръчка на стоките, за да се насладите докрай на Вашата Интернет шопинг терапия!
  Разбира се, първо е необходимо да разгледате продуктите, които Ви интресуват или просто да се полюбувате на интресните ни предложения. След като се спрете на определен артикул, влезте на неговата инивидуална страница. Там ще видите описанието му и ще можете да изберете от опциите му (ако има такива). След като уточните тези подробности, натиснете бутон „Добави”. Така избраният от Вас продукт отива във Вашата МегаКоличка, която можете да следите в горния десен ъгъл на монитора си. Ако искате да добавите още артикули, натиснете бутона „Продължи да пазаруваш”, който ще Ви върне към продуктите, които предлагаме. По този начин добавяте всички стоки, които искате да закупите. Всеки път ще виждате и общата сума за доставка, която дължите за съответните стоки. Имате възможност да премахвате продукти от Вашата МегаКоличка. Когато влезете в нея, ще видите таблица с 4 колони: ПРЕМАХНИ, ПРОДУКТ(И), КОЛИЧЕСТВО, ЦЕНА. Ако искате да извадите артикул, маркирайте колоната ПРЕМАХНИ на съответния продукт и след това натиснете бутона „Обнови количка”. След като продуктите, които искате да купите вече са в МегаКоличката Ви, натиснете бутон „Купи сега”. Ще бъдете прехвърлени на страницата, където можете да въведете потребителско име и парола, ако сте вече регистрирани, да се регистрирате, ако желаете или съответно да извършите покупката като нерегистриран клиент (не се препоръчва). След като се регистрирате ще бъдете отведени на страницата с Вашите адреси за доставка, където можете да ги променяте, ако е необходимо с бутон „Промени адрес” и съответно виждате цената за доставка, която се определя от теглото на стоките и куриерските зони. Натиснете бутон „Продължи”, за да отидете на страницата с начините на плащане. Маркирайте начина, който предпочитате и добавете коментар към Вашата поръчка, ако има такъв. Той може да се отнася до специфични Ваши изисквания, които ще бъдат коментирани след като поръчката Ви бъде приета. Отново натиснете „Продължи”, за да отидете на страницата за потвърждаване на поръчката. Тук ще видите всички детайли – продуктите, които сте избрали, адреса за доставка, начина на плащане. Имате възможност да редактирате, след което с натискане на бутон „Потвърди поръчка”, Вие завършвате изпращането на поръчката.

   
  ВНИМАНИЕ! Поръчка направена след 14.00 ч. се обработва на следващия работен ден!


  [Обратно към горната част]

 3. Как да се регистрирам в интернет магазин МегаДар?

  Натиснете бутона „Моят профил” на първата страница на магазина. Той ще Ви отведе на страницата, където можете да се регистрирате. Изберете опцията „Нов клиент” и натиснете бутона „Създай профил”. Той ще Ви отведе към формата за регистрация, където е необходимо да попълните всички задължителни полета. Ако желаете, можете да се абонирате за нашия МегаБюлетин, чрез който ще получавате новини и информации за стоки, които Ви интересуват, както и  за актуалните ни промоции. За да се регистрирате трябва да се съгласите с Общите условия на МегаДар, които можете да прочетете и след  това да  маркирате „приемам”. След като попълните всички необходими данни, натиснете бутон „Продължи”. Вече сте регистриран потребител на МегаДар, за което ще получите съобщение на имейла си.


  [Обратно към горната част]

 4. Задължително ли е да се регистрирам, за да поръчвам продукти?
  Не, не е задължително. Можте да купувате продукти и без да сте регистриран клиент на интернет магазин МегаДар. В този случай при покупката указвате имената си, адреса, на който искте да бъде извършена доставката и телефон за връзка. Ние от екипа на МегаДар, обаче Ви препоръчваме да се регистрирате, защото като регистриран клиент можете да проследявате статуса на направните от Вас поръчки, да съхранявате съдържанието на МегаКоличката дори след като излезете от магазина и което е най- важно – всеки път, когато решите да направите нова покупка, е необходимо само да въведете потребителко име и парола, т.е. не се налага да изписвате нужните данни – те се съхраняват в магазина. Освен това, така, ако желаете, можете да получавате новини за продуктите, които Ви интересуват, както и промоции на стоки, които ние периодично правим.


  [Обратно към горната част]

 5. Как да проследя статуса на направената поръчка?
  Проследяването на статуса е възможно само ако направите покупка като регистриран потребител. След като влезете във Вашищ профил с потребителско име и парола, в дясно на екрана ще видите прозореца „За моя профил”, където трябва да натиснете „История на моите поръчки”. Именно там ще можете да проследите статуса на направените от Вас поръчки.


  [Обратно към горната част]

 6. Поръчах, какво следва ?
  Ще получите автоматично генериран E-mail, който потвърждава, че поръчката Ви е приета. Наш оператор ще се свърже с Вас за потвърждение на поръчката от Ваша страна /освен ако е платена предварително/, и ще Ви уведоми за детайлите по поръчката. Поръчка направена след 14.00 ч. се обработва на следващия работен ден!


  [Обратно към горната част]

 7. Мога ли да анулирам поръчката си?
  Поръчка, направена в МегаДар може да бъде анулирана от администратор на мгазина, след като  попълните формуляра за връзка с нас, в който задължително трябва да укажете номера на поръчката, който сте получили на Вашия имейл. Анулирането на поръчка се прилага най- вече в случаите, когато заявеният от Вас продукт не е наличен в магазина или сходните с него, които можем да Ви предложим, не Ви удовлетворяват. Молбата ни е да правите поръчки само за стоки, които наистина желаете да закупите. По този начин взаимно ще си спестим време, а ние ще имаме възможност да Ви бъдем максимално полезни.


  [Обратно към горната част]

 8. Забравих паролата си. Какво да правя?

  Натиснете на „Забравена парола”, след което ще бъдете отведени на страница, където трябва да въведете имейла, с който сте се регистрирали в нашия електронен магазин. На него автоматично ще Ви бъде изпратена нова парола за достъп, която, разбира се, можете да смените веднага след вписването си.


  [Обратно към горната част]