плащане

 1. Какви са начините за плащане?
 2. Необходимо ли е да имам кредитна карта, за да пазарувам в интернет магазин МегаДар?
 3. Как мога да получа фактура за закупената от интернет магазин МегаДар стока?
 4. Защо при плащане чрез EPAY.BG и PAYPAL.COM ме прехвърлят на техния сайт?

 1. Какви са начините за плащане?

  Всички стоки, закупени от интернет магазин MEGADAR.BG могат да бъдат платени по следните начини:

  1.    Плащане при доставка:

  При доставка на поръчаните стоки, заплащате на куриера дължимата сума. Всички разходи са включени в цената на поръчката и Вие не дължите нищо допълнително на куриера. Разходите по наложени платежи и застраховка на стоката са за сметка на MEGADAR.BG, освен в случаите на изрично желание от страна на получателя за доставка от друга куриерска фирма. В тези случаи разходите са калкулират според тарифата на съответната фирма и са за сметка на получателя;

  2.    Плащане по банков път:

  Ако изберете този метод на плащане е необходимо да направите банков превод по сметката на „Мегадар” ООД: Първа Инвестиционна Банка АД, сметка с IBAN BG92FINV91501003641465, BIC FINVBGSF. Поръчката се изпълнява след получаване на превода. При доставка на стоките не дължите нищо на куриера.

  3.    Плащане чрез E-pay.BG

  Ако притежавате дебитна или кредитна карта (Борика, EUROLINE, Maestro, MasterCard, VISA, TBICredit), издадена от Българска или международна банка, можете да платите през системата Epay.bg. Това е българската система за електронно разплащане. Ако изберете този метод на плащане, ще бъдете прехвърлени към страницата на Epay.bg, където трябва да въведете потребителското си име и парола и да потвърдите плащането. След като преминете през всички стъпки, ще бъдете върнати на страницата на MEGADAR.BG, където поръчката Ви ще бъде завършена. Доставката се изпълнява след регистриране на превода в нашата банкова сметка. При получаване на стоката не дължите нищо на куриера.
  Допълнителна информация: www.epay.bg


  4. Плащане чрез Pay Pal.com

  Чрез  Pay Pal.com можете най-бързо да платите с кредитна карта (Visa, MasterCard, Diners, AmEx), издадена от Българска или чужда банка. При избор на този метод за плащане ще бъдете прехвърлени на страницата на Paypal.com, където трябва да въведете имейл адрес и парола или ако нямате да се регистрирате. Можете да платите и директно като въведете данните на Вашата кредитна карта. Системата обслужва всички видове кредитни карти и може да приема и плащания през банкови сметки (не се подържа за Български банкови сметки). Paypal е една от най-сигурните системи за плащане в света. След извършване на плащането ще бъдете прехвърлен отново в MEGADAR.BG за регистрация на поръчката.  Доставката се изпълнява след получаване на потвърждение от PayPal. При получаване на стоката не се дължи нищо на куриера.
  При плащане с PayPal има такса от 5%.
  Внимание: ако плащането е извършено от нов и непроверен член на PayPal ще бъдат извършени допълнителни проверки от наша страна преди да изпълним поръчката.


  [Обратно към горната част]

 2. Необходимо ли е да имам кредитна карта, за да пазарувам в интернет магазин МегаДар?
  Не, не е необходимо да имате кредитна карта, за да пазарувате в интернет магазин МегаДар. Това е само един от начините, чрез които можете да плащате за стоките, закупени от нашия електронен магазин. Останалите вижте на:


  [Обратно към горната част]

 3. Как мога да получа фактура за закупената от интернет магазин МегаДар стока?
  Ако искате да получите фактура, заявете желанието си в полето за коментар към поръчката, като съответно напишете и данните Вашата фирма, които са необходими за издаването и. Мегадар ООД не е регистриран по ДДС, затова фактурата, която ще получите ще бъде опростена, а не данъчна.


  [Обратно към горната част]

 4. Защо при плащане чрез EPAY.BG и PAYPAL.COM ме прехвърлят на техния сайт?
  Вероятно много от Вас знаят, че PAYPAL.COM и EPAY.BG са едни от най- сигурните системи за електронно разплащане. Именно затова ние избрахме тях. Прехвърлянето на техните сайтове при извършване на плащането гарантира неприкосновеността на Вашите лични данни, както и проверката на дебитните и кредитни карти, чрез които се извършва плащането. Казано иначе, детайлите на Вашите карти не влизат в електронния магазин, а се обработват от професионалистите в тази област, за да бъдете спокойни и сигурни, когато купувате от нас!


  [Обратно към горната част]