Категории:
Пазарувай по цени
Производители:
МНЕНИЯ

Напишете мнение за продукта!

Ge 132 + Natural антиоксидант 60 таблетки + 30 подарък    

Ge 132 + Natural антиоксидант 60 таблетки + 30 подарък


 

СУПЕР  ПРОМОЦИЯ!!!
само до 15.01. 2018г.


 
ПРИ ЗАКУПУВАНЕ НА ОПАКОВКА ОТ 60 КАПСУЛИ, ПОЛУЧАВАТЕ КАТО ПОДАРЪК ОПАКОВКА Ge 132 + Natural ОТ 30 КАПСУЛИ!

 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НА ТОЗИ ПРОДУКТ ДО ВСЕКИ АДРЕС В СТРАНАТА


GE 132+ Natural - Комплекс от мощни антиоксиданти с имуномодулиращи свойства, които помагат за защита на тялото срещу различни заболявания.

GE 132+ Natural се прилага и като допълнение към химио- и лъчетерапия, спомагайки за намаляване на гаденето, повръщането, главоболието, инфекциите и изтощението.

Петте природни антиоксиданта, съдържащи се в GE 132+ Natural имат противотуморно действие - увеличават чувствителността на туморните клетки към противораковите лекарства.

 

GE 132+ Natural съдържа комплекс от естествени антиоксиданти:

  • Екстракт от Гъба Рейши:

Гъба, позната от десетилетия като 'магическата гъба' или 'елексир на живота' - притежава антитуморни свойства, повишава имунитета, сваля високото кръвно налягане, предпазва мозъка, сърцето и други важни за човешкия организъм органи.

  • Пчелно млечице:

Основните му съставки са протеини, витамини и минерали, които са абсолютно натурални. Има антимикробно, противовирусно и естествено антибиотично действие. Засилва имунната защита на организма, спомага за по-бързо излекуване от инфекциозни заболявания, регулира метаболизма, спомага за нормално функциониране на сърдечно-съдовата система, подпомага кръвообръщението, регулира нивата на кръвната захар при хора с диабет.

  • Ресфератрол /Екстракт от семена на червено грозде/:

Подтиска различни видове рак, включително на дебелото черво, хранопровода, белия дроб, черния дроб, на гърдата и рак на кожата. Предотвратява формирането на рак по различни начини - спира увреждането на ДНК клетките, подобрява възстановяването на ДНК клетките, забавя растежа на тумора и забавя превръщането на нормалните клетки в ракови. 

  • Ликопен /съдържащ се в домата/:

Много изследвания показват, че яденето на домати намалява риска от рак. Ликопенът, съдържащ се в домата активира ензими, които предпазват от рак. Ликопенът увеличава производството на тези ензими, които предпазват от развитието на различни видове рак - на стомаха, белите дробове, панкреаса, простатата, матката, на гърдата и др. Ликопенът също така намалява страничните ефекти след химио- и лъчетерапии.

  • Сулфорафан /съдържащ се в броколите/:

Броколите са богати на антиоксиданти и противоракови съединения. Противораковите им свойства са добре известни. Лабораторните изследвания върху животни са показали, че процентът на смъртност при животни, изложени на радиация може значително да намали с хранене с броколи и зеле. Сулфорафанът подтиска вече образуваните ракови клетки, спира тяхното развитие и същевременно стимулира здравите клетки, спомага за образуването на червени кръвни телца. Този антиоксидант има силно имуномодулиращо, антибактериално и защитно действие на организма.

Всички съставки в тази японска формула са изцяло с природен произход, доказали ефикасността си след редица научни изследвания.

Приемът на GE 132+ Natural се препоръчва с цел запазване на здравето, превенция на болестите, подсилване на имунната система на организма.

 

Дозировка и начин на прием:

  • Превантивна мярка - 1 капсула сутрин
  • За хора със сериозни здравословни проблеми, които имат назначена терапия за лечение - 2 капсули - за подсилване ефекта на лекарствата, укрепване на организма и ускоряване на лечебния процес


131.00 лв.
Количество:

Прегледи Добавете в Списъка с желания
Клиентите, закупили този продукт, избраха и

Вход за потребители
Вашият имейл адрес
Вашата парола
Най-новото
WU174: Крал Артур
WU174: Крал Артур
78.00 лв.
Кой е тук:
В момента има 10 гости online.
Въпроси за:
Препоръчайте продукта

Препоръчайте продукта на приятели, близки и колеги!